Om meg

Litt om meg selvJeg heter John Olav Westlie. Bor i Rakkestad - Viken fylke  ( tidligere Østfold )
Har holdt på med fotografering egentlig hele livet, men det er perioder som jeg er mer aktiv en andre.  Jeg er ikke utdannet fotograf , men man lærer noe nytt hele tiden. Liker selv og kalle meg en proff amatørfotograf.


Jeg liker å fotografere det meste egentlig. Forfall av natur, bygninger og kjøretøy står mitt hjerte nær. Liker også  å leke med lys og farger, macrobilder, portrettbilder, gatefoto, ta bilder utenom komfortsonen osv.... 
Ikke alltid mine bilder er fotografisk korrekte.

Jeg deltar også litt i fotokonkuranser, både innenlands og i utlandet.
Dette mest får å få litt tilbakemeldinger på mine bilder.


Jeg behandler bildene etterpå i Adobe Photoshop , Adobe Lightroom eller DXO PhotoLab 2. Jeg er medlem av en fotoklubb som heter Digitalkameratene. Du kan besøke nettstedet www.digitalkameratene.com Du kan finne flere av bildene mine der på siden. Bare klikk på bildemappen som appellerer til deg.

Jeg har forlengst passert de femti og bor sammen med verdens beste kone Anne Grete. AG kommer fra Eidsberg. Jeg har to flotte barn. Ann Jeanett som arbeider som pedagogisk leder i Tytteberet barnehage i Spydeberg.  Thor Håkon er utdannet elektrikker. Han  jobber på Clas Ohlson i Askim og har ansvaret for elektroavdelingen. Jeg er utrolig stolt og glad i barna mine. Jeg har også så smått begynt med litt fotografering av konfirmanter samt noe portrettfoto.

Siden jeg ikke jobber lenger og har vært ute av arbeidslivet siden 2011 på grunn av noen kroniske sykdommer, har jeg god tid til å dyrke fotohobbyen min. Jeg håper at mine bilder kan være til inspirasjon slik at du får lyst til å gå ut å ta bilder du også.


Lev i nuet. Ikke utsett til i morgen det du kan gjøre i dag, for det er ikke sikkert at morgen dagen kommer.  
Ha en flott dag, og finn fram kamera. Gå ut å ta bilder...  motivene ligger rett foran nesa på deg :)


Copyright © All Rights Reserved

Kontakt infoFlorasvingen 15, 1890  RAKKESTAD

Email: jowfoto67@hotmail.com

Mobil: +47 905 59 062


ÅpningstiderJeg har ingen faste åpningstider da jeg kun driver
med fotografering som hobby.
Jeg kan alikevell være interessert å ta på meg enkle oppdrag innen fotografering. Ta kontakt hvis du ønsker at jeg skal ta noen bilder.