Information

Velkommen til min hjemmeside .
Her vil du finne noen av mine bilder. Jeg liker å ta bilder av det meste men har en forkjærlighet for det forfallne motivet. Liker å eksperimentere med lys og farger samt det å leke i studio.
Det er også muligheter for å kunne kjøpe bilder hvis du finner noen du gjerne ville hatt på veggen.
Bare ta kontakt på epost :  olwestli@online.no

John Olav Westlie
Amatørfotograf

Litt om meg selv.

Jeg heter John Olav Westlie. Bor i en liten by som heter Rakkestad i Norge. Befolkningen er ca 8000 mennesker. Jeg kaller meg en amatørfotograf. Jeg har vært interessert i fotografering som en hobby i mange år, men som alt annet skjer dette i røkk og napp.


Det kan ta uker og måneder uten at kameraet blir brukt, mens andre ganger kameraet alltid er med meg og jeg tar bilder kontinuerlig. Jeg har en spesiell interesse for fly og prøver å ta en tur til OSL Gardermoen med jevne mellomrom. Dessverre er det altfor få turer. Jeg liker også å eksperimentere med vanndråper, maling med lys og HDR-fotografering. Bilder av forlatte bygninger og steder er også veldig spennende.

Jeg behandler bildene etterpå i Adobe Lightroom eller DXO PhotoLab 2. Jeg er medlem av en fotoklubb som heter Digitalkameratene. Du kan besøke nettstedet www.digitalkameratene.com Du kan finne flere av bildene mine der på siden. Bare klikk på bildemappen som appellerer til deg.

Jeg har passert 50 år og bor sammen med verdens beste kone Anne Grete. AG kommer fra et sted som heter Eidsberg, og vi har bodd sammen siden 2011. Jeg har to flotte barn. Ann Jeanett og Thor Håkon som er jeg stolt av og veldig glad i. Siden jeg ikke jobber lenger og har vært hjemme siden 2011 på grunn av noen kroniske sykdommer, har jeg god tid til å dyrke fotohobbyen min.